Галерија је отворила врата за појединачне посете


12. мај 2020.

 

Галерија прима појединачне посете

 

Уметничка галерија „Надежда Петровић“ Чачак отворена је за публику и то за појединачне посете. Спомен соба Надежде Петровић у којој су изложена дела наше велике сликарке може се погледати у радно време Галерије (за публику: од уторка до петка од 10.00 – 20.00 сати).

Наставак непосредног рада са публиком организован је у складу са епидемиолошким препорукама за заштиту здравља запослених и посетилаца, што подразумева обавезно ношење заштитних маски у објекту Галерије, обавезно ношење заштитних рукавица за запослене, појачане мере хигијене и чишћења просторија и радног простора, као и забрану коришћења система климатизације.

Како бисмо заштитили и вас и нас молимо све посетиоце да се придржавају актуелних препорука, које за посетиоце значе коришћење постављене дезобаријере приликом уласка у Галерију, држање минималног одстојања (минимум 2 метра) и ношење заштитне опреме (првенствено заштитних маски) приликом боравка у изложбеном простору.

Иначе, увид у садржаје из наше делатности и даље је могућ online, на нашој интернет презентацији, Facebook страници и Instagram налогу.

#ostaniodgovoran